Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Een rijbewijs c laten behalen

logoWist je dat je het personeel de kans moet geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf? Althans dat is mijn mening. Ik ben overtuigd dat het personeel zich dan ook motiveert om de werkzaamheden goed uit te blijven voeren dankzij de scholing die ze erbij krijgen. Mijn bedrijf mag zichzelf groot noemen en heb ook meerdere chauffeurs in dienst, toch wilde ik nog een collega in dienst nemen die ervoor zou zorgen dat hij zijn rijbewijs c zou behalen. Uiteraard moet je ervoor uitkijken bij welk bedrijf je het beste terecht kan, ik kwam uit bij verkeersschool Wesseldijk. Personeel al vaker daar hun rijbewijs laten behalen.

Goede en snelle service helpt het personeel.C-rijbewijs-website-300x189

Nu dat ik hem het rijbewijs C laat behalen merk ik enorm veel waardering van hem terug naar mij toe. Vreemd natuurlijk, toch merk ik dat het personeel het enorm fijn vindt als hun werkgever ook aan hem denkt en meedenkt in het ware leven op de werkvloer. Ik merk goed dat het personeel mij ook anders aanspreekt als dat ik het in het begin gehad heb. Nog steeds netjes en zonder problemen maar meer waarderingen als dat ik gehad heb. Dagelijks hou ik het personeel bezig en probeer ik diverse scholingen aan hem aan te bieden. Bij verkeersschool Wesseldijk ben ik al fan dankzij goed geschoold personeel.