Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Laat uw netwerk beveiligen met een oplossing van Fortinet

Fortinet

Fortinet is een producent van beveiligingsapparatuur voor de netwerken binnen uw organisatie. Het op de juiste wijze beveiligen van een netwerk is steeds belangrijker geworden, nu de AVG en GDPR van kracht is. Wanneer uw netwerk niet volledig beveiligd zou zijn, zou dit tot hoge boetes kunnen leiden. Iets wat u logischerwijs graag voorkomt als organisatie! Niet alleen een boete voorkomen is belangrijk, ook moet u er niet aan denken dat data van gebruikers, medewerkers of klanten op straat komt te liggen. Dit kan de naam van uw organisatie ernstig schaden. Fortinet biedt u onder meer producten als een firewall, VPN, IPS en verschillende andere beveiligingsoplossingen.

Beveiliging

Redenen om voor Fortinet te kiezen

Een van de redenen om voor Fortinet te kiezen, is de mogelijkheid om de FortiGate security platforms te gebruiken. Deze platforms bieden een zeer goede prijs-/prestatieverhouding en maken het relatief eenvoudig om de infrastructuur van uw organisatie te vereenvoudigen. Met dit platform wordt namelijk mogelijk om alles vanuit een centraal punt te beheren, waardoor de kans dat u dingen over het hoofd ziet afneemt.

Naast de mogelijkheid om het platform van Fortinet te gebruiken, biedt Fortinet de mogelijkheid om uw beveiligingsmogelijkheden heel eenvoudig op- en af te schalen. Zo kan de beveiliging van uw netwerk meegroeien met de omvang van uw organisatie. Oplossingen zijn zowel geschikt voor vaste netwerken, als voor wireless netwerken.

Hackers

Schakel een gespecialiseerde partij in

Zelf een netwerk beveiligen is vaak behoorlijk lastig. Zeker wanneer u hier geen of maar weinig ervaring mee heeft. Bedenk u, dat het beveiligen van uw thuisnetwerk niet te vergelijken is met de beveiliging van een compleet bedrijfsnetwerk! Er zijn verschillende organisaties die u hierbij kunnen helpen. The Networkers zijn hier een voorbeeld van. Zij bieden hulp bij het opzetten, beveiligen en onderhouden van uw netwerk. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.