Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Rooster maken met de hulp van een smartphone app

rooster maken

Een rooster maken doe ik tegenwoordig bijzonder snel. Voorheen was ik hier soms wel een paar dagen rooster makenmee bezig om dit kloppend te krijgen. Sinds wij zijn overgestapt op de Tamigo smartphone app, gaat dit een stuk makkelijker. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel en zeker bij het restaurant waar ik werk. Want zodra iemand even pauze heeft komt dit apparaat al naar voren. Even snel een spelletje spelen voordat je weer aan het werk moet.

Tegenwoordig komen deze mobieltjes naar voren om te kijken wie wanneer en hoe laat moet werken. Voordeel is dat iedereen tegelijk en op tijd op de hoogte gebracht kan worden als er een wijziging in de planning heeft plaats gevonden. Ook kan men zien wanneer je vakantie hebt en zelfs de afwezigheidsuren kan je hier op terug vinden.

Een rooster maken is tegenwoordig zeer snel gedaan

rooster makenVanaf het moment dat wij de Tamigo smartphone app zijn gaan gebruiken, is een rooster maken een peulenschil. Voorheen was ik aan het stoeien met de stapels urenbriefjes en dan heb ik het nog niet eens over de vakantie dagen en de ziektedagen gehad. Alles moest ik zien in te plannen en als er tussentijds een wijziging kwam, kon ik bijna weer opnieuw beginnen met de planning. Tegenwoordig kan iedereen een bericht via de app sturen. Zo kan diegene vragen voor een dag te ruilen, of een paar uur. Zodra de planner, ik dus, deze vraag heeft goedgekeurd, wordt deze automatisch in de planning aangepast.

Echt een hele verademing nu wij deze app gebruiken. Niemand heeft nu nog een excuus om zich niet op tijd ziek te kunnen melden, of een verlofdag aan te vragen. Mijn werk is hierdoor een stuk makkelijker geworden en heeft mij heel veel zorgen uit handen genomen. Tamigo bespaart je vele uren per week!