Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Security Awareness training bij AVK.nl volgen verstandig?

AVK-logo-2015-website-bannerAls ondernemer zijnde wil je alles zo goed mogelijk beschermd hebben, is dat ook zo bij het personeel? Vele ondernemers weten namelijk niet dat het personeel niet zorgvuldig genoeg omgaat met alles gegevens binnen het bedrijf. Met behulp van een Security Awareness training bij AVK.nl kan je ervoor zorgen dat je medewerkers op een veilige en slimmere manier hun werkzaamheden voortzetten. Ondernemers hebben in de meeste gevallen totaal niet in de gaten dat medewerkers er niet op letten of dat de bezochte pagina wel veilig genoeg is, jammer want zo schaadt je flink je privé gegevens. Security-Awareness_2e006d8be62881fa4ad64e0b11bf2ffc

Goede training met een belangrijke nasleep.

Met de Security Awareness training bij AVK.nl kan je dit probleem minimaliseren en de garantie vergroten dat de medewerkers maar ook jijzelf als ondernemer goed oplet welke pagina er bezocht kan worden, maar ook of dat de mail betrouwbaar genoeg is om te openen. Deze training heeft voor mij als ondernemer toen die tijd goed geholpen en een stukje wijsheid meegebracht. Natuurlijk weet ik dat je niet zomaar iedere pagina bezoeken kan, maar dankzij deze training zorg je er wel voor dat je de hackers een stapje voor blijft. 

Goede training wat voor vele mensen in de ondernemers wereld een handige tool is om te weten. Voor zowel kantoorbranche als op de werkvloer is de training een meegenomen cadeautje in de toekomst.