Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Beachvlag bedrukken? Dat kan bij beachvlag bedrukken!

Bij beachvlag bedrukken snappen wij als ondernemer dat u wilt laten weten dat u er bent! Dit kan, natuurlijk niet door middel van visitekaartjes. Deze worden meestal na een korte periode weggegooid omdat de houder niet meer weet wat die ermee moet doen, of omdat alle informatie dat erop staat niet meer klopt.

Beachvlag bedrukken

Een goede manier om te laten zien dat je bestaat is een beachvlag, een beachflag is groot opvallend en makkelijk overal te plaatsen. U kunt ze bijvoorbeeld voor uw bedrijf plaatsen, mensen die langskomen zullen uw bedrijfsnaam gegarandeerd zien omdat de beachvlag zoveel opvalt, hierdoor zullen mensen ook uw bedrijfsnaam onthouden.

Kwaliteit

Bij promotie.nl vinden we het belangrijk dat alle producten van een goed kwaliteit zijn. Daarom doen wij er alles aan om u het beste kwaliteit te leveren tegen  een lage prijs. Onze beachvlag kan tegen verschillende weersomstandigheden en kan dus bijna altijd buiten blijven staan. ook is het stof van goede kwaliteit. Uw bedrijfsnaam of logo blijft er ook op zitten voor een hele lange tijd.

Levering

De beachvlag wordt volledig geleverd dus inclusief:

  • Stokken
  • Tas
  • Standaard

Deze beachvlag is binnen no time opgezet en klaar om te waaien!