Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Bepaal de uitstraling op een aansteker

aansteker

Een aansteker op zich is niet zo heel erg spannend, zelf kun je de uitstraling ervan veranderen met aanstekers bedrukken. Vind je het leuk om aanstekers weg te geven aan bezoekers van je winkel, of als promotie voor je bedrijf dan doe je er goed aan om een leuke tekst of de naam van je onderneming erop te laten drukken. Iedereen die de aansteker in zijn handen krijgt ziet dan de naam van je bedrijf, vaak zoekt men direct op internet om te kijken naar de diensten.

Logo’s en teksten mogelijk

Met aanstekers bedrukken ben je gelukkig niet beperkt tot alleen letters, ook logo’s en afbeeldingen in in verschillende kleuren zijn zelf mogelijk. Bij een Zippo wordt er gegraveerd omdat de aansteker van metaal is, voordeel hiervan is wel dat dit een duurzame manier van reclame maken is. Ondanks dat de aanstekers duurder zijn dan een kunststof model is het zeker de moeite om hierover na te denken, zeker voor goede klanten is het de moeite waard om deze modellen in te zetten.

aanstekers bedrukken

Benut alle ruimte die er is

Op de meeste aanstekers heb je wel redelijk de ruimte om iets leuks erop te laten drukken, toch zijn er verschillende mogelijkheden met aanstekers bedrukken. De specialisten van aanstekers.nl kunnen je precies vertellen hoe je het beste om kunt gaan met de ruimte die je op een aansteker hebt, natuurlijk is dit ook afhankelijk van het soort aansteker je kiest. De gewone wegwerpaansteker heeft een beperkte ruimte, een Djeep model heeft meer ruimte waardoor de mogelijkheden ook groter zijn.