Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Boekopmaak laten maken door een grafische vormgever

boekopmaak

Boekopmaak, onlangs heb ik een grafische vormgever in hiervoor ingeschakeld. Al heel erg lang was ik bezig om een boek te maken. Een boek met mijn eigen verhaal. Omdat dit boek in mijn eigen beheer is heb ik daar de controle over. Ik vind mijn eigen verhaal erg goed, maar nu moest mijn boek ook nog uitnodigend zijn voor de andere lezers. Ik ben heel erg goed in schrijven, maar ik ben niet goed in het vormgeven van mijn boek. Daarom ben ik op zoek gegaan via het internet naar een bedrijf wat mij hierbij kon helpen. Zo kwam ik terecht op de website van: Eensterkverhaal.

boekopmaak

Zeer tevreden over de boekopmaak

Dit bedrijf is voorzien van een grafische vormgever die zowel de inhoud van mijn boek als de omslag kan opmaken. Samen zijn wij om de tafel gaan zitten om mijn wensen te bespreken. Hij is aan de slag gegaan met het ontwerpen van zowel de inhoud als de omslag. Het binnenwerk heeft een juist formaat gekregen en de tekst en beelden zijn op de goede plekken neergezet. De omslag van mijn boek is ook heel erg mooi geworden. Wil jij ook graag een boekopmaak laten maken? Dan kan ik jou zeker dit bedrijf aan raden.