Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De best raamfolie vind je bij CD-Reclame

CD-Reclame

autobeletteringWil je graag wat meer privacy op jouw kantoor? Dan is raamfolie misschien iets voor jou. Dit is een soort folie naar niet doorheen gekeken kan worden waardoor je net wat meer privacy zult hebben. Cd-Reclame is een bedrijf die hier gespecialiseerd in is. 

 

Raamfolie met een logo

Het is ook mogelijk om het logo van jouw bedrijf op het raam folie te bedrukken. Ook is het een mogelijkheid om het logo het de folie te snijden. Zelfs is het mogelijkheid om een extra laag over de folie heen te laten plakken. Of je nu kiest voor folie met of zonder logo je kunt altijd terecht bij CD-Reclame. Het bedrijf bespreekt het gewensten effect het liefst met de klant zodat zij rekening kunnen houden met de persoonlijke wensen. Op de website zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden met het resultaat dat raamfolie oplevert. 

 

Binnen 2 werkdagen ophalen

Wanneer je een bestelling bij CD-Reclame plaatst gaan zij direct aan de slag. Het is daarom ook meestal al mogelijk om de folie binnen 2 werkdagen op te halen en zelf aan te brengen. Je kunt ook gebruik maken van de monteurs die de folie voor de klant aanbrengen. 

 

Contact opnemen met CD-Reclame 

Wil jij graag wat meer privacy op het kantoor hebben en spreekt jou deze informatie nou aan? Neem dan eens een kijkje op de website van Cd-Reclame. Je kunt namelijk erg gemakkelijk telefonisch contact met het bedrijf opnamen voor vragen en of advies.