Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De beste iPhone reparatie Hengelo vind je bij The Repair House

The Repair House

reparatie-schadeHeb je per ongeluk jouw iPhone laten vallen en is deze door de val kapot gegaan en ben je daarom op zoek naar iPhone reparatie Hengelo om een goede telefoons zaak bij jou in de buurt te vinden die jouw iPhone weer kan maken? Dan ben je bij The Repair House in Hengelo aan het juiste adres. 

Al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van telefoons 

Voor jouw iPhone reparatie Hengelo ben je bij The Repair House aan het juiste adres, omdat het bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het repareren van telefoons. De deskundige monteurs van het bedrijf hebben in deze jaren al van alles voorbij zien komen en kunnen jouw telefoon daarom ook in de meeste gevallen binnen een half uur repareren. Dit kan bij waterschade, chip schade of problemen met de wifi echter langer duren. 

Loop binnen zonder afspraak 

Het is bij The Repair House in Hengelo mogelijk om zonder afspraak een bezoek aan de winkel te brengen om jouw telefoon te laten maken. Je zult in de winkel dan door een van de deskundige monteurs worden geholpen. Voordat de reparatie van start gaat zal de klant uitgebreide uitleg ontvangen wat de kosten zullen zijn en wat er met de telefoon aan de hand is. Na de reparatie zal de klant 12 maanden garantie ontvangen op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. Spreekt jou dit nu aan? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.