Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De beste Samsung reparatie Tilburg

logo-Smartphone-Express

iPhone-xs-maxHeb je een Samsung telefoon en is deze op een of andere manier kapot gegaan? Dan is Smartphone Express degene die je zoekt. Waar andere bedrijven ophouden met hun Samsung reparatie Tilburg beginnen ze pas bij Smartphone Express. Naast het maken van je scherm, batterij en buttons, maken ze ook je camera’s, moederborden, het geluid en microfoon,  de behuizing en de software. Dit allemaal voor een voordelige prijs en goede kwaliteit. Heb je geen zin om heel veel geld neer te leggen voor een scherm? Dan is Smartphone Express ook de plek die je zoekt. Ze hebben 3 verschillende soorten mogelijkheden voor de reparatie. Ze hebben de originele onderdelen. Onderdelen die gemaakt zijn van goede kwaliteit, maar niet origineel zijn en een kopie van het origineel.

Onderscheid van alle andere bedrijven

Smartphone Express heeft een hele snelle manier van werken. Ze kunnen binnen een half uurtje je telefoon weer helemaal als de oude maken. Na de reparatie krijg je 12 maanden garantie op je reparatie. Door de goede service en de snelle reparaties krijgen ze van hun klanten een 9,9 van de 10. Hier zijn ze trots op en hier doen ze ook veel aan.

Wat wordt het meest gedaan

De mensen van Smartphone Express zien dat wat het meest gerepareerd wordt is het scherm. Dit zien ze dagelijks, hierdoor kunnen ze dit heel snel doen door de ervaring. Ook komt een kapotte volume- of homeknop vaak voor.