Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

De ideale lockers voor zwembaden

locker 7

Als zwembad moet je natuurlijk lockers aanbieden, maar je kunt moeilijk iemand een sleutel geven of een kaartje als ze het water in willen gaan. Voor zwembaden is een Locker met cijferslot de ideale oplossing. Zo hoeven de mensen niks mee te nemen en hebben ze ook geen risico op het verliezen van hun sleutel of kaartje. Zeker in een zwembad is het fijn om zo weinig mogelijk mee te nemen als je het water in wilt. Zo verklein je de kans op dat je iets kwijtraakt of dat er iets wordt gestolen terwijl jij in het water ligt.

 

Geen verloren sleutels en kaarten meer

Als je als bedrijf lockers aanbiedt aan gasten of personeel dan zul je vast wel te maken hebben gehad met verloren sleutels of kaarten. Dit kost een hoop geld uiteindelijk en natuurlijk ook veel tijd. Dit is zonde en kan worden voorkomen door een Locker met cijferslot aan te bieden. Hierbij hoef je geen sleutels of kaarten uit te geven en hoef je alleen maar te helpen met het openen van de locker als de persoon zijn code is vergeten. In de lange termijn is het een stuk goedkoper en de gebruikers van de lockers vinden dit systeem vaak ook een stuk fijner. Je hoeft namelijk niet bang te zijn dat je de sleutel of kaart verliest.

 

Deze lockers bieden goede bescherming

Als je als bedrijf lockers aanbiedt dan wil je natuurlijk wel dat ze zo goed mogelijk beschermen. Een locker is namelijk iets wat vaak veel waardevolle spullen moet bewaken dus het mag niet makkelijk zijn om in te breken. Als je lockers neemt dan kun je ook kiezen uit verschillende materialen, de ene soort beschermd namelijk meer dan de andere. Het ligt er dus ook aan wat er bewaard zal worden in de lockers. Hele waardevolle spullen hebben betere bescherming nodig dan bijvoorbeeld kleding. Als je als bedrijf lockers neemt, dan is dit dus ook goed om over na te denken.