Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Dit moet je weten over de prijstang

Weet jij al wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een prijstang? Als je dit nog niet weet, is het belangrijk dat je hier toch op gaat letten. Er zijn namelijk veel voordelen te behalen aan deze tang. Daarbij zijn er ook veel verschillende winkels waar je deze tang kunt komen. Shopdepot kan jou bijvoorbeeld altijd helpen op dit gebied. Echter is het belangrijk dat je weet welke factoren er meegenomen moeten worden voor jouw uiteindelijke keuze, zodat je niets te kort gaat komen in jouw winkel en alleen maar gaat profiteren. 

 

De prijstang aanpassen aan de situatie 

Een prijstang is een hulpmiddel waarmee je binnen een korte tijd kunt zorgen voor de prijskaartjes aan jouw producten. Je hoeft namelijk alleen maar alles in te stellen op het apparaat, waarna de sticker gedrukt wordt en je deze in een beweging op het product plakt. Alleen vanaf dat moment begint het pas. Wil je bijvoorbeeld alleen de prijs zichtbaar maken, dan kun je voor een kleinere variant gaan. Als hier ook nog meer informatie bij moet komen te staan is het goed om naar de uitgebreidere modellen te kijken. Je kunt namelijk meerdere regels instellen. 

 

Het aantal regels en karakters 

Je zult daarom als eerste moeten kijken naar het aantal regels op de prijstang. Zo heb je een regel voor de prijs, een voor bijvoorbeeld de maat en nog een regel voor de overige belangrijke informatie. Hierbij is het geheel afhankelijk van wat jij wilt. Je hoeft namelijk niet altijd veel informatie te verschaffen. Sommige klanten vinden het namelijk niet erg om op de label van een T-shirt te kijken om de maat te ontdekken. Daarbij zal het aantal regels ook mede gaan bepalen hoeveel karakters er afgedrukt kunnen worden op het prijskaartje. 

 

De grootte en de grip 

Het is ook belangrijk dat je gaat kijken naar de grootte van de prijstang. De tang moet namelijk goed in de hand liggen, zodat je door kunt blijven werken. Daarbij zal de grip ook mee gaan werken. Een ergonomische grip ligt beter in de hand, waardoor je ook weinig kracht hoeft te zetten. Je kunt met een vloeiende beweging de sticker op het product plakken en ervoor zorgen dat de prijzen zichtbaar worden. De grootte van de tangen vind je altijd terug bij de specificaties, waardoor je hier een goede keuze voor kunt maken voor jouw situatie. 

 

De beste keuze kunnen maken 

Als je nog niet zeker weet of de prijstang bij jou gaat passen, dan kun je met een specialist van Shopdepot in gesprek gaan. Ook zijn er verschillende mensen in jouw omgeving die wellicht deze tang in het bezit hebben. Zo weet je nog beter waar je aan toe bent en waar je allemaal aan kunt gaan letten. Uiteindelijk kunnen verschillende factoren de boventoon gaan voeren en kun jij weer van alle gemakken voorzien zijn. De opties zijn eindeloos en jij gaat profiteren van het beste model en de kwaliteit die hierbij geleverd zal worden.