Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Drukwerk online bestellen?

Tegenwoordig is het mogelijk om je drukwerk online te bestellen. Zo is het in veel gevallen niet eens meer nodig om langs te gaan bij een drukkerij. Vul je gegevens in en je ontvangt een offerte op maat van je favoriete drukker. Woon je in de omgeving van Utrecht? Dan is een drukkerij Utrecht mogelijk interessant voor je.

Offerte binnen een dag

Heb je een opdracht voor drukwerk? Dan kun je bij veel drukkerijen online je aanvraag doen. op deze manier heb je binnen één werkdag vaak je offerte al binnen. Zo kun je zo snel mogelijk je drukwerk laten leveren door jouw favoriete drukkerij.

Aanleverspecificaties

Het is wel belangrijk om de juiste aanleverspecificaties te weten. Vraag dus naar de eisen van je drukker. Je kunt dit vaak ook online achterhalen. Daarbij is de kleur en resolutie van je opdracht ook zeer belangrijk. Zorg ervoor dat je de juiste kleuren gebruikt en dat de resolutie zo hoog mogelijk is. Een drukkerij kan je afbeeldingen namelijk niet scherper maken dan dat je ze aanlevert. Wanneer je zeker wilt zijn van een goede kwaliteit, zorg je ervoor dat de foto’s in zo hoog mogelijke resolutie worden opgestuurd. Ook de afloop is iets om rekening mee te houden. Je wilt dat er genoeg afloop rondom het drukwerk is geplaatst. Vaak is zo’n 3 mm vereist, maar dit is volkomen afhankelijk van je drukkerij. Vraag dit dus altijd na bij je drukkerij om teleurstellingen te voorkomen. Vraag hierbij gelijk naar meer tips van je leverancier. Zo weet je zeker dat je de hoogst haalbare kwaliteit geleverd krijgt.