Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

G4S nabij Eindhoven niet alleen voor BHV cursus

G4S nabij Eindhoven is er niet alleen voor de standaard BHV cursussen. Natuurlijk doet dit bedrijf meer dan de standaard BHV. Zo heeft deze onderneming ook cursussen voor ploegleider en Hoofd BHV. Deze cursussen worden gehouden in Son en Breugel. Ook bieden zij, van dit bedrijf, verschillende mogelijkheden voor security trainingen, industriële trainingen en brandweertrainingen. Op de locatie van deze onderneming, zorgen zij ervoor dat de scenario’s zo echt mogelijk zijn. Zo worden de cursisten goed voorbereid op de praktijk. Door de realistische scenario’s te nabootsen, worden er van lotus- slachtoffers ingezet in de trainingssituaties. Dit word altijd als realistisch ervaren en iedereen wordt daardoor goed voorbereid hoe het ook in het echt zou zijn. Naast dat de standaard trainingen is er ook een mogelijkheid bij dit bedrijf om, met jou, een maatwerk programma te maken. Zo zorgen zij er dan voor dat op hen locatie jouw wensen en behoefte aansluiten.

G4S nabij Eindhoven

 

G4S nabij Eindhoven (in Son en Breugel) heeft mijn personeel goed geholpen

Omdat ik vond dat mijn personeelsleden goed voorbereid moesten zijn in sommigen situatie’s. Ben ik bij deze onderneming gekomen om ervoor te zorgen dat zij de juiste cursussen zouden krijgen, mijn personeel dan. Zo wilde ik mijn personeel leren hoe zij moeten omgaan met een overval, brand en reanimatie. Maar ook het omgaan met een agressief klant vind ik belangrijk dat zij weten hoe ze hier mee het beste om kunnen gaan. Bij deze onderneming was dit allemaal geen enkel probleem en zij zouden er dan ook voor zorgen dat mijn personeelsleden het allemaal zo realistisch mee gingen maken. G4S nabij Eindhoven (in Son en Breugel) heeft dan ook geen woord gelogen. Mijn personeel weten nu hoe zij het beste kunnen reageren op verschillende situatie’s. Ook ik heb er veel van geleerd en daarom dan ook deze aanrader.

G4S nabij Eindhoven

Meer verhalen