Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Heeft u een ongeluk door een machine gehad?

Ik ben ondertussen al een hele lange tijd werkzaam in een fabriek. Ik werk hier echt met heel veel mensen en ik heb hier ook hele leuke collega’s en dat vind ik zo ontzettend leuk. Het is wel heel erg hard werken en dat vind ik alleen maar leuk, niet lullen maar poetsen om maar zo te zeggen. Ik ben iedere dag weer bezig met allemaal machines en dat is allemaal ook best wel gevaarlijk werk om het zo maar te zeggen. Normaal worden die machines altijd goed schoongemaakt en gecheckt om maar even te kijken of het wel goed zit en allemaal wel veilig is. Dat is allemaal best wel lastig, maar wordt gelukkig door een externe partij gedaan. Ik heb nu alleen vorige week iets gehad en dat is wel een probleem. Wat er namelijk is gebeurd is iets wat echt niet heeft mogen gebeuren. De baas van dit bedrijf heeft namelijk de machines vorige week niet gecheckt. Ik was bezig met de machine en ineens viel de machine uit en bleef mijn hand erin te zitten en dat vind ik echt heel erg vervelend. Ik heb er een gebroken hand aan overgehouden en ik heb daar behoorlijk wat kosten aan gehad. Er is dus sprake van een ongeval door een machine en ik wil dus heel erg graag een claim indienen. Ik ben dus slachtoffer geworden van een ongeval door een machine en daar baal ik ontzettend van. Ik ben dus aan het zoeken naar een site die mij kan helpen met het indienen van een claim. Ik ben gekomen op de site misterclaim.nl en dat is echt een hele fijne site. Ik kan namelijk alles heel erg overzichtelijk vinden op deze site en daardoor kan ik gemakkelijk een claim indienen. Ik ben echt onwijs goed geholpen omtrent het ongeval door een machine. Ik vind het niet kunnen van mijn baas hoe hij het deed en dat hij het niet door die externe partij heeft laten checken en dat snap ik gewoon echt niet want nu ben ik verder van huis met een gebroken arm en dat vind ik niet fijn. Ik raad het u daarom zeker aan om ook naar deze site te gaan als u ook op zoek bent naar hulp bij een ongeval door een machine.

Heeft u een ongeluk door een machine gehad?

Ik heb een ongeval door een machine meegemaakt

Ik heb een ongeval door een machine meegemaakt en dat vind ik echt niet fijn, maar deze site heeft mij wel echt geholpen met een claim indienen. Ik vind het heel erg fijn dat ik zo goed ben geïnformeerd. Ik heb namelijk niet zo goed juridische kennis omdat ik dat echt niet gewend ben en daarom had ik hulp nodig en daarom is het fijn.

Wilt u ook hulp inschakelen? 

Mocht u ook goede hulp willen, dan kunt u:

  • Even naar misterclaim.nl surfen
  • Kijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Kijken wat u kunt doen bij een ongeval door een machine

Gaat u dus zeker naar deze site bij een ongeval door een machine