Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Hoe kun je franchisenemer worden?

Als bedrijf kun je ervoor kiezen zelfstandig te werken maar ook franchisenemer worden is een goede optie. Ook als je in de administratieve sector werkt kun je als franchisenemer aan de slag.

Maak gebruik van de diensten

Als franchisenemer neem je de naam over van de coöperatie waar je bij aangesloten bent maar kun je ook nog gebruik maken van bepaalde voordelen. Als je je aansluit bij Kubus kun je onder andere rekenen op de volgende zaken. Zo kun je gebruik maken van vervanging tijdens vakantie en verlof, hetgeen zeker erg handig is als je als zelfstandige werkt. Als je dan een keertje weg wilt regelen zij dat er iemand anders voor je kan invallen of je zaken kan waarnemen. Daarnaast kun je gebruik maken van trainingen, een gezamenlijke kennisbank en de andere leden van de coöperatie raadplegen als je iets niet weet.

Voordelen voor franchisenemers

Het grote voordeel van werken als franchisenemer is dat je altijd kunt terugvallen op de ervaring en kennis van de andere franchisenemers. Als je zelf niet meer weet hoe je een bepaalde klus aanpakt kun je de anderen hierover raadplegen om zo de kwestie zelf op te kunnen lossen. Daarnaast werk je onder de naam van een bepaalde coöperatie en als deze bij veel mensen bekend is zullen klanten ook eerder geneigd te zijn naar jouw bedrijf te stappen omdat ze weten waar dit voor staat.