Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

je GSM repareren Delft

Logo Telgefixt

iPhone reparatieIs je telefoon kapot? Dan kan Telgefixt je gsm repareren Delft. Ze maken je telefoon met uiterste precisie en snel. De mensen van Telgefixt hebben veel ervaring in het repareren van telefoons. Ze maken alle denkbare merken. Deze merken zijn, Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Sony, LG en Motorola. Voor al deze merken maken ze verschillende modellen. Wat al deze modellen zijn kan je vinden op de website. Ze hebben vele onderdelen van deze toestellen op voorraad. Ze werken supersnel. Je hebt namelijk je telefoon in een zo goed als nieuwe staat weer in je hand na een uurtje. Niks van wat er op je telefoon staat gaat verloren door de reparatie. 

Waarom Telgefixt

Telgefixt maakt alleen gebruik van originele onderdelen. Dit zijn de onderdelen die al op je toestel zitten. Zo ben je verzekerd van dezelfde kwaliteit als die je voor de reparatie had. Ze hanteren geen verborgen kosten. Ze werken heel transparant. Je kan precies waar de kosten uit zijn opgebouwd. Ze werken zo transparant dat ze de reparatie voor je neus doen. Zo kan je zeker weten dat ze niet aan het kloten zijn maar echt hun werk goed doen. Alle monteurs hebben ervaring met alle telefoons die ze kunnen maken. Ze weten alles van deze telefoons.

Mooie winkel

De winkel waar ze de telefoons in maken ziet er erg goed uit. Alles is goed verzorgd en er is genoeg plek om te wachten tot je reparatie voltooid is. Ook kan je even ergens naartoe gaan om een hapje te eten of een drankje te doen terwijl de monteurs hun werk doen.