Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Kies je eigen linkbuilding pakket

#15

Vandaag een bericht waarin ik wat dieper in zal gaan op het link builden, een term die je misschien wel eerder al voorbij hebt zien komen. In feite komt het erop neer dat je met een keur aan verschillende soorten links, die overal op het web geplaatst worden, een spoor naar jouw website kunt doen leiden. Google indexeert je bedrijf dan als ‘veel genoemd’ en dus relevant binnen de sector waar je je in begeeft. Ik wil je wijzen op een bedrijf waar je ook een los linkbuilding pakket kunt aanschaffen, te weten Linkbuilding Masters.

Pakketten voor linkbuilden

#1Bij Linkbuilding Masters weten ze wat ze doen, is althans mijn ervaring. Het bedrijf is een dochteronderneming van JG Webmarketing, een bedrijf dat inmiddels zo’n zes jaar bestaat. In die tijd is een enorme kennis van en ervaring met het link builden opgedaan, die in de praktijk wordt gezet om bedrijven de online aandacht te geven die ze verdienen. Bij Linkbuilding Masters kun je terecht voor niet alleen een strategie voor je online zoekmachineoptimalisatie, maar kun je ook een los linkbuilding pakket of zelfs een enkele, losse link bestellen. 

#10De linkbuilding pakketten variëren er van een standaard variant tot een upgraded versie en van een premium variant tot een professioneel pakket met alles erop en eraan en erin. Zoals gezegd kun je er dus ook terecht voor losse links, en hier zijn ze even op een rijtje:

* links in bedrijvengidsen
* links op marktplaatsen
* links op starpagina’s
* links op homepages
* content links
* comment links
* partner links
* concurrentie links