Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Lichtreclame Hengelo voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf

Lichtreclame Hengelo Jonge Poerink

Elk bedrijf wilt herkenbaar zijn voor zowel bestaande klanten als nieuwe mensen die je bedrijf willen bezoeken. Een manier om dit te doen is door middel van lichtreclame hengelo. Hierdoor maak je voor buitenstaanders herkenbaar welk bedrijf je bent en eventueel wat je verkoopt. Dit doen al veel bedrijven, denk bijvoorbeeld aan het grote logo dat buiten hangt bij de H&M. Om herkenbaar te zijn, zul je doosletters moeten aanschaffen. Lees hieronder meer hierover.

Verlichte doosletters naar jouw smaak gemaakt

Een optie hiervoor zijn verlichte of onverlichte installaties. Als je natuurlijk op zoek bent naar lichtreclame hengelo, dan is een verlichte installatie waarschijnlijk het verstandigst. Dit worden ook vaak dan wel doosletters. Deze zijn van binnenuit verlicht. Hiervoor kun je vaak zelf het soort letters uitkiezen. Ga dan dus voor het logo dat je al herkenbaar maakt, of juist voor een extra simpel maar toch duidelijk lettertype. Zo is voor iedereen direct herkenbaar en leesbaar welk bedrijf zich in het pand bevindt. Ook kun je zelf kiezen wat voor kleur verlichting je wilt. Je kunt dit doen in de kleur van je logo, maar als dit een hele felle kleur is, kan dit zeker in het donker vaak schreeuwerig overkomen. Ga dus het beste gewoon voor een neutrale kleur, zodat je geen klanten afschrikt.

Doosletters naar binnen halen voor een uniforme uitstraling

Deze letters zijn soms ook beschikbaar om binnen te laten installeren, bijvoorbeeld op een receptiebalie of bij binnenkomst van het bedrijf. Deze bakken zijn vaak een stuk kleiner van formaat, omdat mensen deze vaak van dichterbij zien in plaats van een stuk verderop. Het is het slimst, wanneer je ervoor kiest om deze te doen, dat je deze in dezelfde stijl en kleur neemt als de letters die buiten geplaatst zijn. Hierdoor is de gehele uitstraling van je bedrijf doorgetrokken van buiten naar binnen en dit geeft je bedrijf een professionele, uniforme uitstraling.