Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Max paraplu’s

logo (14)Praktische relatiegeschenken? Bestel Max paraplu’s
Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je een relatiegeschenk geven aan je zakelijke relaties in de vorm van bijvoorbeeld een strandbal, maar kun je jouw zakelijke relaties ook een praktisch relatiegeschenk geven. Het voordeel van het geven van een praktisch relatiegeschenk is het feit dat zakelijke relaties dit niet alleen leuk vinden om te krijgen, maar hier ook daadwerkelijk gebruik van kunnen maken. Eén van de praktische relatiegeschenken die je jouw zakelijke relaties kunt geven, betreft Max paraplu’s van Maxparaplus.nl. Meer over deze paraplu’s, lees je op deze pagina.

43058_19547898_YS

240_240_Paraplu-4092 copy

Paraplu’s: het ultieme voorbeeld van praktische geschenken
De paraplu’s van Maxparaplu’s, een onderdeel van relatiegeschenken, zijn het ultieme voorbeeld van geschenken die niet alleen leuk zijn om te geven, maar ook daadwerkelijk leuk zijn om te krijgen voor jouw zakelijke relaties. Zo zijn deze paraplu’s het ultieme voorbeeld van praktische relatiegeschenken, waar je zakelijke relaties daadwerkelijk gebruik van kunnen maken.

Paraplu’s als relatiegeschenk: slim reclame maken

Daarnaast zijn paraplu’s niet alleen praktisch, maar bieden deze producten je ook de mogelijkheid om op een slimme en subtiele manier reclame te maken. De mensen die met je paraplu’s rondlopen in de regen zijn blij dat ze droog blijven en jij bent als ondernemer en gever van de relatiegeschenken blij dat er reclame wordt gemaakt voor jouw bedrijf. En omdat logo’s erg groot afgedrukt kunnen worden op de paraplu’s, laat je echt een indruk achter met jouw paraplu’s en zet je jouw bedrijf echt op de kaart.