Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Mijn administratie overal online

Mijn administratie is vanaf nu overal, online en eenvoudig. Ondernemers in België kunnen kiezen voor een eenvoudige online tool en registratie voor de bedrijfsadministratie inzage, analyses, communicatie, waar en wanneer dan ook. Daardoor is de boekhouding of administratie toegankelijker, overzichtelijker en simpeler. Dat scheelt tijd, energie, kosten. En ondernemen wordt leuker want je hoeft je over de boekhouding geen zorgen meer te maken. Het is een online programma ontwikkeld door Yoursminc sinds 2013. Er zijn in België inmiddels duizenden tevreden gebruikers.  Geen wonder dat de klanttevredenheidsscore uitkomt op een 8.8.

Drie-in-een

Behalve de administratie kan je met het Yoursminc programma ook de facturering regelen en het klantbeheer of CRM. Het is dus een drie-in-een financieel systeem. Dat maakt het plezierig voor ondernemers die alles in een programma willen voor een totaalaanpak en totaaloverzicht. Zo heb je steeds inzage en inzicht de administratie, facturering en CRM.

BTW aangifte België zo gedaan

Een van de toepassingen van het programma is het voorbereiden en doen van BTW aangifte in België.  Je hoeft als ondernemer niet meer op te zien tegen de BTW aangifte, nu je alle benodigde gegevens kan verzamelen en oproepen binnen het systeem. Zo heb je de digitale aangifte via intervat snel gedaan vanuit Yoursminc.  En als je het wilt laten doen kan je de gegevens online versturen naar jouw accountant of administratiekantoor.

Online inzage, ook onderweg

Verder is het een online systeem, ook te gebruiken op tablet en smartphone. Hierdoor is het overal en 24/7 toegankelijk, waar je op dat moment ook bent, dus ook als je onderweg bent. Dat is erg handig voor spontaan of tussentijds inzicht,  mutaties of rapportages, voor jezelf of anderen. Zo heb je de hele bedrijfsadministratie altijd in de buurt, in jouw broekzak of tas, op jouw smartphone of tablet of laptop.

Basisprogramma al voor E 9,95 per maand

Al voor E 9,95 per maand heb je de beschikbaar over de basisversie van het complete administratieprogramma. Wil je meer functies dan kan je achtereenvolgens kiezen voor een pakket van E 14,95 of E 19,95 per maand. Het meest uitgebreide pakket bevat ook de optie van abonnementen-, uren en projectregistratie.