Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

MKB factoring, lees verder

Facturatie

MKB factoring wat is dit toch prettig werken! Omdat ik hier zo erg enthousiast over ben. Bracht dit mij op het idee om dit aan te raden adres te delen met de lezer van dit blog. Want wanneer je onderneemt dan is niets zo vervelend als een klant die niet een betaling voldoet. Je zit er niet op te wachten om continue te bellen en of te mailen om achter de betaling aan te gaan. Daarom werkt Finqle met MKB factoring. 

Dit houdt in dat Finqle als het ware jouw verkoopfactuur koopt. Jij krijgt binnen een dag het factuurbedrag op je rekening gestort. Vervolgens gaat Finqle achter jouw debiteur aan. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar het is werkelijkheid kan ik als zeer tevreden klant inmiddels bevestigen. Zelf wil ik eigenlijk niet meer op een andere manier werken. De zekerheid dat je je geld krijgt, dat wil jij toch ook?

MKB factoring

MKB factoring en altijd overzicht

MKB factoring werkt zeer snel en overzichtelijk. Daarom scheelt dit niet alleen een hoop zorgen om een betaling. Je hebt ook nog eens direct je debiteurenadministratie op orde. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website. Hier tref je een zeer duidelijke uitleg aan van wat je kunt verwachten en hoe het werkt. 

Ben je een zzper? Ook dan ben je hier aan het juiste adres om je debiteurenadministratie aan uit te besteden. Ben je al klant van dit kantoor? Laat dan ook jouw reactie achter op een blog. Want goede tips, die zijn immers om te delen toch? Wens je vooraf advies? Dan kun je contact aanvragen via het contactformulier dat is te vinden op de website. De communicatie met dit bedrijf verloopt snel en erg goed. Daarom kun je ook met een gerust hart in zee gaan met dit bedrijf.

Facturatie