Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

RealGen Marketing over het verschil tussen SEO en SEA

Naast een online marketingbureau als RealGen Marketing zijn er op internet nog tal van andere internetbureaus te vinden. Zij kunnen u helpen bij het trekken van meer bezoekers naar uw website. Wanneer u op zoek gaat naar een geschikt marketingbureau, zal u opvallen dat de termen SEO en SEA regelmatig gebruikt worden. In dit artikel vertellen de specialisten van RealGen Marketing u meer over de verschillen tussen deze termen.

RealGen marketing

Allereerst is het belangrijk om te weten waar SEO en SEA voor staan. SEO is gericht op de langere termijn en staat voor search engine optimization. SEA, een afkorting voor search engine advertizing, is juist gericht op de korte termijn.

 

Hulp van RealGen Marketing bij SEO en SEA

RealGen Marketing helpt u bij het opzetten van SEA campagnes, als u op de korte termijn betere resultaten wilt boeken. Bij SEA koopt u advertentieruimte in zoekmachines, zodat u beter gevonden wordt op uw belangrijkste zoekwoorden. De kosten van SEA zijn relatief hoog, omdat het op de lange termijn geen structurele verbetering in uw posities in zoekmachines zal veroorzaken.

SEO focust zich juist op het verbeteren van uw posities in de zoekresultatenlijsten op zoekwoorden, waarop u goed gevonden wilt worden. Dit doet u bijvoorbeeld door regelmatig nieuwe content aan uw website toe te voegen. Naast het toevoegen van nieuwe content, bijvoorbeeld in de vorm van blogartikelen, is het raadzaam om te werken aan het aantal linkjes op andere websites naar uw eigen website. Des te meer websites naar uw website linken, des te waardevoller zal Google uw website inschatten.