Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Schuldhulpverlening bedrijven Alkmaar

schuldhulpverlening bedrijven Alkmaar

Voor goede schuldhulpverlening bedrijven in Alkmaar, moet je bij Oxyz zijn. Dit bedrijf heeft jarenlang ervaring op dit gebied en heeft al menig bedrijf kunnen redden van de ondergang. Door heet geven van tips en het maken van de juiste beslissingen is het al mogelijk om een bedrijf te runnen. Echter kan het ook voorkomen dat er op de één of andere manier de zaken niet goed gaan. Denk hierbij aan een verkeerde inkoop, of een belangrijke order die opeens niet door gaat. Deze zaken kunnen ertoe leiden dat de inkomsten van een bedrijf flink gaan kelderen en daar zit geen enkele ondernemer op te wachten.  schuldhulpverlening bedrijven Alkmaar

Schakel schuldhulpverlening bedrijven Alkmaar in

Ons bedrijf is inmiddels weer op de rit, na een zeer hectische periode. Een periode van veel tegenslagen en personeel dat niet te vertrouwen was. Gelukkig hebben wij aan deze periode een einde kunnen maken,. mede door de hulp van Oxyz. Het schuldsaneringsbedrijf die veel kennis heeft op dit gebied.

Nadat wij eerst hier een gesprek zijn aangegaan, om te kijken wat hier allemaal mogelijk was, zijn wij met dit bedrijf in zee gegaan. De adviseur, Hilleke Eikelboom, heeft ons duidelijk gemaakt hoe zij aan het werk gaat. Hiervoor hebben wij veel moeten doen en laten, maar inmiddels hebben wij weer een zeer positief uitzicht. Een uitzicht met positieve resultaten en een groep medewerkers die allemaal hun schouders eronder zetten.