Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Super goede koffie op het werk

Een lekker bakje koffie op het werk en in de ochtend is voor de meeste werknemers super belangrijk. Aroma club is het hier helemaal mee eens. Zo hebben ze voor koffie op het werk een erg ruim aanbod in verschillende machines en bonen. Wanneer je zelf geen keuze kan maken voor een koffiemachine en bijpassende bonen kan je altijd contact met het bedrijf op nemen voor deskundig advies. Ze kunnen je zeker helpen om de keuze te maken voor de beste machine en de beste koffie maar ook kunnen ze je advies geven of je de machine zou moeten lease of kopen.

Bij de keuze van een koffiezetapparaat kun je kiezen voor een machine die beschikt over 1 of 2 koffiemolens. Dit onderscheid is belangrijk want je kan bij een machine die beschikt over een bepaald aantal koffiemolens geen koffie zetten die is gemaakt van verschillende koffiebonen. Een machine die beschikt over 2 molens is handig om een cappuccino en espresso’s te maken die van goede smaak zijn. De machines beschikken natuurlijk ook over automatische spoelsystemen zodat het erg veel werk scheelt met het onderhoud.

Onderhoud van de machine

De koffiemachine voor de koffie op het werk moet goed onderhouden worden omdat het erg belangrijk is voor de levensduur van het apparaat. Daarbij kan je bij Aroma Club ook de keuze maken op een all-in onderhoudscontract of een preventief onderhoudscontract af te sluiten. De machines hebben 1 a 2 onderhoudsbeurten per jaar nodig. Bij deze onderhoudsbeurten worden ook de waterfilters vervangen. Zo voorkom je de kalkaanslag in de koffiemachine. Neem voor meer informatie contact op met Aroma club.