Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Vatrepinfo.com de ideale partner

Vatrepinfo.com

Ben jij op zoek naar een goede partner die jou kan helpen met de  fiscale vertegenwoordiging, dan ben je Vatrepinfo.combij Vatrepinfo.com aan het juiste adres. Op deze website staat genoeg informatie die jou kan helpen met het importeren en exporteren van goederen. Wil jij deze klus het liefst helemaal uit handen geven aan een expert, neem dan contact op met Vat Rep Info. Dit bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied en kan jou daar goed mee helpen. 

Voordat ik met dit bedrijf in zee wilde gaan, heb ik eerst een afspraak voor een gesprek gemaakt. Tijdens dit gesprek werd mij al snel duidelijk dat zij echt de expert op dit gebied zijn. Want zij konden mij dingen vertellen, waar ik zelf nog niet het bestaan vanaf wist. Een voorbeeld was de artikel 23-regeling.

Zeer interessante informatie op de site van Vatrepinfo.com

Vatrepinfo.comNa het gesprek bij Vat Rep Info, is mij een heleboel duidelijk geworden. In het bijzonder de artikel 23-regeling. Deze wordt ook wel eens de verleggingsregeling bij de import genoemd. Voordeel is dat je dan niet meteen de btw hoeft te betalen, maar pas bij de btw-aangifte. Om dit allemaal te kunnen regelen moet je wel de artikel 23 regeling aanvragen. Omdat ik nog maar in het begin van de import sta en mijn bedrijf nog aan het opbouwen ben, heb ik dit gedeelte allemaal uit handen gegeven. Nu hoef ik mij alleen maar druk te maken over het inkopen van de goederen, de invoerrechten en de btw regeling worden mij allemaal uit handen genomen. 

Ben jij ook nieuwsgierig wat dit bedrijf allemaal voor jou kan betekenen, lees dan hun website maar, Vatrepinfo.com. Mijn bedrijf is zeer tevreden over de geweldige hulp die wij al hebben gekregen bij het importeren van onze goederen. Alle papieren worden snel en zeer netjes verzorgt.