Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Wilt u uw goederen vervoeren in dubbelwandige boxen?

Toen wij de vraag kregen van een partij uit het buitenland of wij ook aan hen konden leveren, hebben wij bekeken wat de opties waren om aan deze vraag te voldoen. Het was namelijk zo dat wij wel wat extra klanten konden gebruiken en dus moesten wij zorgen dat wij onze transporten goed konden organiseren. Het probleem dat wij zagen, was dat wij niet konden garanderen dat wij op de oude manier van vervoeren, verse producten bij onze buitenlandse klant konden krijgen. Wij hebben daarom gekeken of wij andere boxen konden vinden. Wij werkten altijd met simpele boxen omdat wij onze Nederlandse klanten eenvoudig en snel kunnen bereiken. Wij hebben voor onze buitenlandse klant gekeken of wij ook met dubbelwandige boxen konden gaan werken. Wij wilden namelijk graag zorgen dat wij de juiste dingen zouden doen want dit kon een grote afnemer worden. Ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik dubbelwandige boxen wilde vinden. Ik zag dat ik het beste even naar de site boxpall.nl kon gaan. Deze pagina komt vrijwel gelijk bovenaan in Google te staan wanneer je gaat zoeken op ‘dubbelwandige boxen’. Ik ben daarom door de mogelijkheden gegaan en ik kan u zeggen dat ik al heel snel overtuigd was van het feit dat wanneer ik dubbelwandige boxen wilde kopen, ik dat bij dit bedrijf moest doen. Ik ben daarom blij dat ik hier een kijkje op de site heb genomen omdat ik merkte dat ik hier dubbelwandige boxen kon kopen die van zeer hoge kwaliteit waren. Tel daar dan ook nog bij op dat je hier voor een heel lage prijs geholpen kunt worden en je kunt niet anders dan concluderen dat je hier gewoon je aankopen moet doen. Ik ben daarom even contact gaan leggen met de mensen van dit bedrijf omdat ik namelijk een groot aantal dubbelwandige boxen nodig had. Ik kreeg toen een heel aardige medewerker aan de lijn die mij heel goed kon uitleggen hoe ik de dubbelwandige boxen kon bestellen. Ik had verwacht dat ik heel lang moest wachten op de levering, maar niets bleek minder waar te zijn. Dit was een bedrijf waar je echt fijn zaken mee kunt doen.

Dit bedrijf leverde ons goede dubbelwandige boxen

Wij wilden graag zeker zijn dat wij met goede dubbelwandige boxen konden gaan werken. Ik kan u daarom aanraden om ook eens te kijken of u hier uw dubbelwandige boxen wilt kopen, want wij hebben een topdeal gemaakt. Deze mensen hebben heel goede service geleverd en wij gebruiken de boxen nu altijd. Wij overwegen zelfs om onze oude boxen te vervangen door deze nieuwe exemplaren omdat dat waarschijnlijk nog beter is.

Wat heeft u nodig?

Mocht u ook iets nodig hebben van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site boxpall.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal kunnen leveren
  • Een bestelling doorgeven zodat u uw producten snel in gebruik kunt nemen

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met dit bedrijf en ik kan u aanraden om hen ook in de arm te nemen.