Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Zeer goede vergadertafels gekocht bij Shiraz

Logo-Shiraz

kantoormeubilairMijn vader wilde graag een aantal nieuwe vergadertafels kopen voor de vergaderruimtes in zijn bedrijf. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf die dit aanbiedt. 

 

Een zeer grote showroom in Dordrecht 

Toen ik samen met mijn bade op het internet op zoek ging naar een bedrijf die mooie vergadertafels aanbeet kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Shiraz ons bedie het meeste aan. Het bedrijf heeft namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in het inrichten van kantoren. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf een erg grote showroom in Dordrecht heeft. Dit sprak ons bedie super erg aan waardoor we besloten om in de auto te stappen en een bezoek aan deze showroom te brengen. 

 

Zeer tevreden met de nieuwe vergadertafels 

In de showroom werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers. We hebben samen een aantal stoelen met elkaar vergeleken omdat mijn ook een aantal nieuwe stoelen nodig had voor de grotere vergadertafels. Nadat we een aantal stoelen en tafels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aantal aankopen. De vergadertafels werden erg snel geleverd en geven het kantoor een zeer professionele uitstraling. Daarom zijn we ook erg tevre over de aankopen die mijn vader heeft gedaan bij Shiraz.