Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Zeer tevreden over mijn nieuwe telefoon van JorShop

jorshop

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe telefoon die ik heb gekocht bij JorShop. De telefoon die ik bij dit bedrijf heb gekocht werd namelijk aangeboden voor een voordelige prijs en ik ontving 1 jaar garantie. 

iPhones

Een erg goede en overzichtelijke website 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een nieuwe iPhone kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven die telefoons aanbieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Jorshopp mij absoluut het meeste aan. De website van deze telefoons zaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf zeer voordelige prijzen hanteert en 1 jaar garantie geeft op de telefoons die je bij dit e bedrijf aanschaft. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om een kijkje in het assortiment te nemen. 

 

Zeer tevreden met mijn nieuwe telefoon

Het bedrijf biedt een super groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen veel verschillende merken en koddelden. Nadat Ik een aantal refurbished iPhones met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De telefoon werd namelijk aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. De telefoon werd erg snel geleverd en werkt uitstekend. Daarom ben ik ook super tevreden over JorShop en raad ik dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een goede refurbished iPhone voor een voordelige prijs.