Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Bezig blijven tijdens een lockdown

Bezig blijven tijdens een lockdown

Het gaat heen en weer, van lockdown naar lockdown. De ene vind het helemaal niks en de anders vind het helemaal niet zo erg. Je moet thuiswerken, kan geen feestje geven, kan niet sporten, niet naar de winkels etc… Dat zijn heel wat beperkingen. Sommige kunnen zichzelf prima vermaken maar andere zijn minder creatief. Elke dag maar weer op die bank hangen achter je laptop in online meetings. En dat netflixen ben je ook sneller zat dan je denkt. Misschien klinkt het je bekend in de oren. Maar hoe kan je nou voor je gevoel toch een productieve dag gehad, hoe blijf je bezig?

Blijven bewegen

De manier op lekker productief te blijven is natuurlijk sporten en bewegen. veel mensen doen aan fitnessapparatuur leasen. Je kan bijvoorbeeld lekker een lange wandeling maken, samen met vriendinnen of met familie. Dat kan namelijk ook op afstand dus dan hoef je je daar ook geen zorgen om te maken. Je kan natuurlijk ook even naar de sportschool gaan. En als die dicht is kan je fitnessapparatuur leasen, dan kan je thuis je eigen sportschool bouwen en hoef je dus niet de deur uit. Je kan lekker je eigen muziek aanzetten en je kan sporten wanneer het jou uitkomt. Even bewegen is ook goed voor je concentratie.

Creatieve vingers

Ben je niet zo van het sporten zijn er natuurlijk ook nog heel veel andere mogelijkheden. Je kan ook lekker creatief bezig zijn, waarom niet? Misschien had je daar voorheen nooit tijd voor en nu met een lockdown opeens wel. Je kan bijvoorbeeld is lekker gaan schilderen of tekenen. En heb je geen inspiratie dan kan je bijvoorbeeld schilder op nummer gaan doen. Je kan ook naald en draad erbij pakken. Brei een paar warme sokken voor de koude dag of doe helemaal gek en brei een dikke trui. Genoeg te doen dus om lekker bezig te blijven.