Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Drie keer zakelijke cadeaus!

Een cadeautje kopen voor een vriendin of vriend, familielid of broer of zus is heel makkelijk. Je kent die persoon meestal al jaren en weet precies wat hij of zij leuk vindt en waar hij of zij van houdt. Dit is natuurlijk anders als je een cadeautje moet kopen voor een zakenpartner of collega. Je wil een cadeau kopen dat professioneel is maar wel in de smaak valt. Als het namelijk een stom kleinigheidje is wat toch wel wordt weggegooid, is dat ook niet leuk! En wie weet heb je deze connectie nog wel nodig in de toekomst. Maar wat moet je dan kopen voor een (mannelijke) collega of zakenpartner? Lees hieronder mijn zakelijke cadeautips! 

Tip 1: Hemd voor hem 

Mijn eerste tip is om een leuk overhemd te kopen van Hemd voor hem. Deze overhemden kan je gemakkelijk online bestellen en zijn gegarandeerd een succesvol cadeau. Waarom dan? Allereerst zijn de overhemden van Hemd voor hem van goede kwaliteit. Dit zie je wel terug in de prijs, maar je wil voor een goede collega of zakenpartner natuurlijk toch niet met een goedkoop cadeau aankomen. Daarnaast is de prijs het perfecte midden tussen een veel te duur cadeau en een te goedkoop cadeau. Tot slot zijn de overhemden van Hemd voor hem strijkvrije overhemden. Dit zal je collega of zakenpartner dus veel tijd besparen in de ochtend omdat hij zijn overhemd niet hoeft te strijken. En tijd is geld natuurlijk! 

Tip 2: een goede aktetas 

Daarnaast kan iedere zakenman niet zonder een goede aktetas. De meeste mannen zullen al wel een aktetas hebben, maar zo’n aktetas is ook iets waar je jaren mee doet. Op een gegeven moment zal het dus tijd worden voor een nieuwe aktetas maar dit zal niet snel een prioriteit van een man zijn. Hoe leuk is het dus als je een nieuwe aktetas krijgt! En mocht de oude aktetas nog goed zijn, dan is dit ook helemaal niet erg. Je zou bijvoorbeeld een andere kleur of een ander model kunnen kopen zodat je collega kan afwisselen van tas. Let in ieder geval op bij het kopen van een goede aktetas dat deze van écht leer is gemaakt. Een leren tas gaat namelijk het langste mee! 

Tip 3: stoom afblazen

Tot slot moet iedere drukke zakenman natuurlijk wel eens wat stoom afblazen na een lange dag werken. En hoe kan je dat beter doen, dan met een goede borrel?! Een leuk idee is dus om even te vissen, eventueel bij andere collega’s, van welke drank deze persoon houdt. Een goede fles whiskey of een goede fles wijn is namelijk nooit een slecht cadeau idee. En ook bij dit cadeau kan je natuurlijk kiezen uit allerlei prijsklassen, waardoor je niet te veel geld hoeft uit te geven als je dat niet wil. Je kan een mooie fles kiezen van een prijs die jij goed en redelijk acht!