Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Intensieve taaltraining Spaans

logo_website_taaltrainingen

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Binnenkort ga ik een voor een tijdje in Spanje wonen. Ooit was ik de Spaanse taal machtig, maar de laatste tijd is alles helemaal weggezakt. Het leek mij wel een goed idee om een taaltraining Spaans te volgen, zodat ik daar goed kan communiceren met de mensen op de werkvloer.

Tijdelijk

Mijn werkgever had mij verteld dat ik zelf op zoek mocht gaan naar een goede taaltraining en dat hij alles wel wilde betalen. Het leek mij wel een goed idee om zelf op zoek te gaan naar een goed bedrijf en daarom heb ik het internet geraadpleegd.

SpanjeVia het internet kwam ik terecht bij de taaltraining Spaans van Boot taaltrainingen. Het sprak mij wel aan en daarom had ik een afspraak gepland met een taaltrainer, zodat wij konden bespreken wat er gedaan moest worden.

Tijdens de afspraak heb ik samen met de taaltrainer besproken wat ik wil verbeteren en waar ik een beetje moeite mee heb. Er is tijdens de afspraak een mooie planning gemaakt. De week er op zijn wij samen aan de slag gegaan met de trainingen.

Het was in het begin wel weer een beetje pittig, maar langzamerhand kwam het gevoel weer terug voor mijn Spaanse taal. Nu weet ik zeker dat ik mij goed verstaanbaar kan maken. Eigenlijk weet ik zeker dat als ik daar eenmaal ben ik het veel beter kan spreken, omdat ik dan niet anders kan.

Het verhuizen komt steeds dichterbij, maar ik moet zeggen dat ik daar heel veel zin in heb!