Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Lamp Direct spotjes vielen goed in de smaak

Lamp Direct spotjes ook voor zakelijk gebruik! Omdat ik graag anderen help in de onderneming, denk ik natuurlijk ook mee in de accommodatie. Een goede kennis van mij is net met zijn bedrijf verhuist. Er moet een hoop worden geklust maar er kan al wel weer worden gewerkt in de nieuwe ruimte, echter ontbrak er nog goede verlichting. Omdat ikzelf best handig ben met elektra besloot ik deze klus voor hem uit handen te nemen. 

Gelukkig werd het erg gewaardeerd

Hiervoor ben ik natuurlijk op internet gaan kijken en al snel vond ik Lamp Direct spotjes, ik klikte de site aan en ik kreeg direct een goede indruk van deze site. Een lag prijsgarantie en een snelle levering. Dit is bij ons in de zakenwereld hetzelfde motto en dus ben ik gaan bestellen. Netjes op tijd kwam de levering binnen en ik ben ik elke ruimte voldoende spots gaan plaatsen. Hierdoor kan er een stuk prettiger worden gewerkt dan de verouderde tl lampen die een trilling gaven waardoor je echt hoofdpijnen zou kunnen krijgen hierdoor. Gelukkig werd er direct positief op gereageerd en heb ik weer iemand blij kunnen maken, hopelijk kan ik de bezoeker van mijn site ook blij maken met dit adres. Een aanrader is het zeker en niet alleen voor in de zakelijke wereld.