Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Vloerstickers drukken online is mogelijk

vloerstickers drukken online

De mogelijkheid om vloerstickers drukken online uit te voeren is mogelijk bij sticker.nl. Hier is een zeer groot assortiment te vinden, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Wat erg belangrijk is om te weten. is dat er ook modellen zijn zonder lijm. Deze liggen als het ware los op de vloer en daar om is het belangrijk om in de gaten te houden dat niemand hier over uit kan glijden. Om er zeker van te zijn dat deze stickers geen gevaar opleveren, is het beste om erop te letten dat er een anti-slip certificaat bij zit. Misschien dat je hiervoor iets meer zal moeten betalen, maar niets gaat boven veiligheid.

 

Zelf vloerstickers drukken online

Een andere, zeer belangrijke tip is dat je de sticker niet op een (pas) gelakte vloer gaat gebruiken. Doe je dit wel, bestaat de kans dat de lak er met het verwijderen van de sticker ermee af komt. Op deze website staan nog veel meer tips, welke zeer interessant zij om te lezen. Vooral de tip om langer van een vloer sticker te kunnen genieten, is om deze niet in de loop te leggen. Hierdoor is de kans zeer aanwezig dat door de vele voeten die hierop staan, dit sneller gaat slijten. Op deze website staan diverse goede tips te lezen, die zeker de moeite waard zijn. 

Leuke stunt

Ons bedrijf is altijd op zoek naar leuke reclame stunts. Ook deze keer waren zij op zoek naar een leuke idee, om een nieuwe product in onze winkel te promoten. Vaak wordt dit gedaan door middel van een tentje waar mensen een bepaald product kunnen proeven. Maar dat was juist iets wat wij niet wilden. Het leek ons leuk om voetstappen door de hele winkel neer te leggen, waar de klanten naar ons nieuwe product worden geleid. Vooral voor de kinderen was dat een leuke actie en juist de bedoeling om deze doelgroep aan te trekken.

Bekijk de verschillende mogelijkheden

De eerste keer toen wij aan het overleggen waren wat voor een stunt wij de ze keer konden verzinnen, kwamen wij op de website van sticker.nl terecht. Hier zagen wij diverse mogelijkheden en hierdoor zijn wij op ons idee gekomen. Om er zeker van te zijn dat deze stunt een geslaagde stunt zal worden, hebben wij eerst al onze vragen bij elkaar gelegd. Inmiddels hebben wij een bestelling geplaatst.

 

vloerstickers drukken online