Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Wat gebruikt jij, Canon of Epson inkt?

canon-pgi-525pbk-inktdruppel.nlBen jij op zoek naar goedkope inktpatronen voor zakelijk gebruik? dan heb ik voor jou een gouden tip. bezoek de site van inktdruppel.nl eens. Ikzelf koop hier al jarenlang inkt voor mijn printer. Bij Inktdruppel vind je een brede sortering van Canon en Epson inkt, natuurlijk hebben zij ook een huismerk en wat andere merken. Naast losse cartridges verkopen zij ook voordeelsets. Deze koop ik eens per half jaar in. Dit dan wel het huismerk, de kwaliteit is niet van de topmerken te onderscheiden. Wanneer jij ook zo’n combi pakket wilt, dan moet je wel voor het huismerk gaan, want de Canon en Epson inkt wordt niet grootschalig verkocht. Wat mij over de streep heeft getrokken is dat zij altijd alles binnen twee werkdagen leveren. Dus kom je nooit droog te zitten en verloopt ook bij jou op de zaak alles vlekkeloos.

logo

Waarom het huismerk

canon-compatible-3ebk-_inktdruppel.nlZoals ik net al eerder aangaf koop ik uitsluitend het huismerk. Nu zullen sommige van jullie wel sceptisch zijn en van te voren roepen dat de Canon inktpatronen altijd beter zijn. Maar wanneer je het huismerk van Inktdruppel koopt ben je verzekerd van een paar voordelen. Het huismerk wordt altijd aangeboden voor een scherpe prijs, de afdrukken die de inkt levert is uitstekend. en zij zijn ook nog een gebruiksvriendelijk. En wat misschien wel het grootste voordeel is, dat ze een grotere inhoud hebben dan Canon en Epson inkt. Hierdoor gaan ze minstens zo lang, soms zelf langer. Voor de gene die ook enthousiast zijn, ik zal het nog een samenvatten:

  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
  • ISO-gecertificeerd
  • 100% garantie
  • Eigen label
Zoals je ziet heeft het alleen maar voordelen. Dus volg mijn advies en probeer ze eens uit. Heb je dit gedaan? Dan ben ik natuurlijk benieuwd wat je hiervan vond. Dus laat dan aub een reactie achter.