Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Website video gemaakt door professionals

In samenwerking met een heel fijn bedrijf heb ik een website video gemaakt. Al een tijdje was ik bezig met het maken van promotiemateriaal voor mijn onderneming. Ik wilde graag verschillende soorten dingen maken zodat ik een grote promotieactie kon houden. ik vertelde dat aan een vriend van mij en hij vertelde dat hij laatst een video had gemaakt. Die was bij zijn klanten heel erg goed in de smaak gevallen. Aan een video had ik nog helemaal niet gedacht, dus ik vond het een erg goed idee van mijn vriend. Hij gaf mij het bedrijf door waar hij die video had laten maken. Nadat ik zijn video had gezien, was ik direct overtuigd dat ik ook met hen wilde samenwerken. Het zag er zo mooi en professioneel uit, dat wilde ik ook wel.

 

 

Wil jij ook een mooie website video laten maken?

Daarom nam ik gelijk contact op met het bedrijf om een afspraak in te plannen om meer informatie te ontvangen over een website video. Dat kon gelukkig heel erg snel. Toen ik daar aankwam werd ik heel hartelijk ontvangen. Het was fijn om te merken in het gesprek dat zij echt met mij mee dachten. Uit het gesprek kwam echt een heel erg leuk idee. Dat idee werd door hen helemaal uitgewerkt en voordat ik het wist was de video al geschoten. Het eindresultaat staat nu op mijn website en ik krijg elke dag heel veel positieve reacties.