Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Different Doors: de bedrijfsdeuren specialist uit de regio

De gehele regio Nederland en België opgelet, want vandaag een bijdrage van mijn hand over Different Doors bedrijfsdeuren specialist. Het is niet voor niets dat ik deze firma tot specialist uitroep en om deze motivatie te illustreren zal ik je meenemen langs enkele foto’s van de resultaten in bedrijfsdeuren die zij leveren.

136

Bedrijfsdeuren op een hoger plan

Laten we allereerst bovenstaande foto eens onder de loep nemen. Je ziet hier dat de werkzaamheden aan het installeren van de deuren in volle gang zijn. As we speak is Different Doors namelijk bezig in mijn bedrijfspand zeer grote deur- en tegelijkertijd raampartijen te installeren. Wat ik prachtig vind is namelijk dat het ongelimiteerd het zonlicht binnenlaat, en mijn bedrijf is in het bijzonder gebaat bij dit soort natuurlijk licht. In plaats van afgesloten bedrijfsdeuren te installeren, was deze firma de enige van alle firma’s waar ik een offerte heb aangevraagd die met het idee kwam voor openheid te gaan. Ik was direct onder de indruk van de vele mogelijkheden die dit soort deuren bevatten.

135

Nog steeds kunnen de deuren volledig geopend worden natuurlijk, van top tot teen kunnen deze ontsloten worden, hetgeen vele mogelijkheden biedt. Tegelijkertijd zie je op bovenstaande foto dat ze ook voordeel bieden als ze gesloten zijn. Er is ongelimiteerd zonlicht, dat het voor mijn werknemers niet alleen prettig werken maakt – een gezonde, lichte omgeving is namelijk een van de basisbeginselen voor welbehagen en productiviteit – maar ook in energiekosten scheelt. Met de warmte van het zonlicht is de ruimte namelijk a priori al verwarmd.

134

Nog een reden Different Doors bedrijfsdeuren specialist te noemen is de representativiteit die deze oplossing geboden heeft. Kijk namelijk eens naar het exterieur en de welkome uitstraling die deze biedt. Heel wat anders dan de panden waar sommige van mijn concurrenten heden ten dage in zetelen.